26 Ağustos 2014 Salı

OYUNBAZ - WULF DORN

İlk defa Wulf Dorn okudum .Alman yazarın Psikiyatrist ve Şizofren kitapları ülkemizde de çok popüler.Wulf hayranı arkadaşlar ağustos oylamasında Oyunbaz’ı önerdiler ama Kürşat Başar’ın Yaz’ı kabul görünce biz de fidan yapıp okuduk.
Diğer kitaplarıyla karşılaştırmalı bir yorumda bulunamayacağım fakat okuyanlar Oyunbaz'la yazarın kendini aştığını söylüyor. 
Psikiyatrist Jan Forstner’ın kendisine aşık olduğu ama açılamadığı sanrısına sahip sarışın bir kadının amacına ulaşmak için dur durak bilmeyen çılgınlıklarıyla gelişen olaylarda tempo ve heyecan çok yüksek.
Psikolojik-gerilim tutkunları eminim bu kitabı çok sevecektir. Benim bu türle başım çok hoş olmasa da  kendi içinde beni inanılmaz tatmin etti. Hele sonu muhteşemdi. Asla tahmin edemeyeceğim şekilde bitti. Belki ilerleyen dönemde kendimi aşıp Psikiyatrist ve Şizofren’i de okurum. Ne de olsa bu yıl benim farklı tür ve yazarlar için Challenge yılım.J


8 yorum:

  1. Kıskanmamak elde olmasa da bu kadar kitap okumayı ayakta alkışlarım.
    :)

    YanıtlaSil
  2. oyunbazı ben de okuycam :) sen de iyi diyon :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oku bence de, beğenirsin diye tahmin ediyorum şaşırtıcı yani :)

      Sil
  3. ne çok yeni yazar tanıyorum sayende ya, :)alındı notu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de aynı şeyi senin için düşünüyorum :))

      Sil
  4. Yazarın ilk iki kitabını okumuş biri olarak bu kitabın çok daha güzel olduğunu belirtmek istiyorum. Kurgusu temposu ve finali ile diğer kitaplarından iki gömlek üstün olmuş.

    YanıtlaSil