15 Ocak 2016 Cuma

221B - YENİ POLİSİYE DERGİMİZ


Artık bir polisiye dergimiz var.Labirent Yayınları bünyesindeki Mylos Yayın Grubu’nun çıkardığı,adını Sherlock Holmes’un evi 221 Baker Street’ten alan dergi,polisiye kültürünün çekirdek okur kitlesini hedef alarak yola çıkmış.Yayın Kurulunda Ahmet Ümit, Algan Sezgintüredi, Ece Özbaş, Erol Üyepazarcı, Hüseyin Çukur, Özlem Özdemir, Sevin Okyay gibi çok değerli isimler var.
İlk dosya konusu Altın Çağ ve Kara Roman karşılaştırması üzerine;tam arşivlik bir sayı hazırlanmış. Levent Cantek’ten çizgi polisiye,Celil Oker’den Remzi Ünal maceraları,yeni çıkan kitaplar,polisiye filmler/diziler,Suphi Varım’dan Murat Başol’a daha pek çok isim burada.Hele Ahir Zaman Hafiyeleri, genel kültürümüzü artıracak lezzette.
Hayırlı uğurlu olsun.Umarım yayın hayatı uzun olur da biz de keyifle okumaya devam ederiz.Malum ülkemizde dergicilik yapmak çok zor.



221B Dergi ile ilgili güncel haberleri sosyal medya hesaplarından da takip edebilirsiniz.

9 yorum:

  1. Merhaba
    Okur kitlesi artıkça dergilerin sayısıda artacaktır. Ama dergi piyasası apayrı bir sektör, bende detaylarını çok bilmesem de çok maliyetli bir iş olduğunu okumuştum kağıdından dolayı. Ülkemizde okuyan kesim az, bunlarında ne kadar teknoloji kullanıcısı bilmiyorum. Ama matbu yayın hayatını sürdüremez ise, dijitale geçilebilir. Tabi bunlar ilk sayıda konuşulacak mevzular değil. Umarım diğer konularda da genişleyerek kitap hakkında özelleşmiş dergiler çıkmaya devam eder.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çıksa ne güzel olur değil mi :)Ben dijital dergileri okumaya çalışıyorum ama basılı gibi keyif vermiyor.Bir de dergi dediğin başucunda duracak canım isteyince karıştıracaksın.

      Sil
  2. Ben de paylaşmıstım.Polisiye sever olarak takip edeceğim;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel oldu değil mi ,içi dolu dolu :)

      Sil
  3. Ben de paylaşmıstım.Polisiye sever olarak takip edeceğim;)

    YanıtlaSil
  4. evet gördüm bunu , dergi okuyamama gibi bir durumum var bakmadan geçmeyeceğim yine de...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni kitap tanıtımları da var içinde.

      Sil
  5. gülce başer şimdi de bu haber. ayyyy çok önemli haber görmedim hemen okuciim :)

    YanıtlaSil